UAB “Venecijos kava” – aukščiausios kokybės (Artisanal) kavos tiekėjas!

Artisanal kava – nuoroda į Wikipedijos puslapį

Trečioji kavos banga yra judėjimas gaminti aukštos kokybės kavą. Kava laikoma amatininkišku maistu, kaip vynas, o ne preke. Tai apima patobulinimus visuose gamybos etapuose, pradedant nuo kavos augalų auginimo, derliaus nuėmimo ir perdirbimo, iki stipresnių ryšių tarp kavos augintojų, prekybininkų ir skrudintuvų, baigiant aukštesnės kokybės ir šviežiu skrudinimu.

Trečiosios bangos kava siekia aukščiausią kavos kulinarinio įvertinimo formą, kad būtų galima įvertinti skonio, veislės ir auginimo regiono subtilybes – panašiai kaip kiti sudėtingi vartojami augalinės kilmės produktai, tokie kaip vynas, arbata ir šokoladas. Skiriamieji trečiosios bangos kavos bruožai yra tiesioginės prekybos kava, aukštos kokybės pupelės.

Terminą „Trečioji banga“ 1999 m. Sukūrė Timotiejus pilis, norėdamas atkreipti dėmesį į kokybę [2]. Pasauliniu mastu trečiosios bangos kavą galima laikyti specialios kavos judėjimo dalimi.